SVE NA JEDNOM MESTU
NADOGRADNJA KOSE
keratinska tehnika nadogradnje kose
mikroring euro lock nadogranja kose
tape nadogranja kose
sivenjem nadogranja kose

Nadogradnja kose je pouzdan način da za samo nekoliko sati imate dugu gustu, svilenkastu kosu u omiljenoj boji.

Kosa je oduvek bila simbol ženstvenosti, a raskošna kosa koja se spušta niz leđa uvek u modi.

Skoro da nema žene koja u nekom trenutku nije poželela dugu sjajnu i zdravu kosu, bogatog volumena, koja se lako oblikuje u željenu frizuru. Ako vam kosa sporo raste, nije dobrog kvaliteta ili jednostavno želite promenu – nadogradnja kose je pravo rešenje.

Ne morate čežnjivo gledati u dugokose lepotice sa naslovnih strana ili internet portala. Nadogradnja kose omogućava svakoj ženi da za samo jedan dan dobije dužinu, izgled i boju kose o kakvoj oduvek mašta.

Nadogradnja kose je savršen način da isprobate različite dužine, oblike i boje kose. Pogodna je za sve uzraste, potpuno bezbolna i potrebno je odvojiti samo nekoliko sati do odraza u ogledalu kojim ćete biti sasvim zadovoljne.

Postoje različite vrste nadogradnje kose. Neke su trajne, druge privremene, jedne su skuplje, druge povoljnije. Razlikuju se po dužini trajanja, načinu nadogradnje i vrsti umetaka.

Koju vrstu nadogradnje kose odabrati i koja je najpogodnija za određeni tip kose i rezultat koji želite da postignete? Najbolje je da se konsultujete sa svojim frizerom.

Frizerski salon „Prefect hair“ pruža uslugu svih vrsta nadogradnje kose. Naša preporuka su bogato iskustvo i osmesi na stotine zadovoljnih klijentkinja kojima smo ulepšali izgled i podigli samopouzdanje.

Šta je nadogradnja kose?

Nadogradnja kose je frizerska tehnika kojom se prirodni ili sintetički umeci vezuju za pravu kosu. Nadogradnjom kosa postaje duža, gušća, zdravijeg izgleda i drugačije boje.

U praksi to znači da za samo nekoliko minuta uz pomoć specijalnih ekstenzija možete imati dužu kosu i drugačiju frizuru. Duga ravna kosa, razigrani talasi ili lokne, pramenovi u trendi boji ili šiške – stavite odgovarajući umetak i magična transformacija je tu.

Nadogradnja može biti privremena ili trajna. Kratkotrajnu nadogradnju možete uraditi i samostalno u svojoj kući kada god poželite dužu i gušću kosu, šiške ili neki interesanatan pramen.

Nadogradnja kose klipsama jednostavna je za apliciranje i veoma popularna metoda nadogradnje kose po sistemu sam svoj frizer. Umeci se lako nanose i skidaju po potrebi, pa u svakom trenutku možete dobiti željenu dužinu i volumen kose.

Trajna nadogradnja kose iziskuje nekoliko sati sedenja u salonu dok frizer odgovarajućom tehnikom veže ekstenzije za prirodnu kosu. Kvalitetna trajna nadogradnja kose postojana je u neizmenjenom obliku i do godinu dana, naravno ukoliko je održavate po savetima frizera.

Umeci ili ekstenzije za nadogradnju kose mogu biti od 100% prirodne ili sintetičke kose, a postoje različite tehnike i vrste spajanja umetaka sa pravom kosom.

Krajnji cilj svake nadogradnje jeste što prirodniji izgled bez oštećenja prave kose. Takav efekat postiže se samo ukoliko nadogradnju kose prepustite iskusnim stručnjacima u proverenom frizerskom salonu.

„Perfect hair“ tim čine iskusni i vešti frizeri sa preko 15 godina iskustva u praktičnom radu i sertifikovanim obukama frizera. Od savršene duge kose deli vas samo jedan klik.

Prirodni ili sintetički umeci za nadogradnju?

Jedno od najčešće postavljanih pitanja je da li izabrati prirodne ili sintetičke umetke za nadogradnju kose. Za koju vrstu ekstenzija ćete se opredeliti zavisi najpre od efekta koji želite da postignete, a zatim i od budžeta kojim raspolažete.

Naravno, na cenu nadogradnje kose utiče i vrsta umetaka.

Prirodna kosa za nadogradnju

Prirodna kosa za nadogradnju je boljeg kvaliteta, besprekorno se uklapa sa pravom kosom i kasnije lakše održava. 

Umeci od 100% prirodne kose su mekši, sjajniji i svilenkastiji na dodir. Prirodni pramenovi za nadogradnju lakše se oblikuju u frizure, farbaju, bolje podnose toplotne tretmane i preparate za negu i stilizovanje kose. 

Prirodna kosa u pramenovima za nadogradnju dostupna je u velikom spektru boja i tonova. Ipak, najkvalitetnija je ljudska kosa koja nije tretirana i farbana. Lakše će se uklopiti i prilagoditi boji prave kose bez tragova nadogradnje.

Kada se profesionalno odradi nadogradnja kose prirodnim pramenovima izgleda kao vaša kosa u najboljem izdanju. Ne mrsi se i ima dug vek trajanja. Prirodna kosa za nadogradnju je skuplja od veštačke, ali dugoročno gledano je investicija koja se svakako isplati ukoliko ste zagovornik zdravog i prirodnog izgleda.

Pre nego što vam frizer nekom od tehnika veže i nadogradi kosu, uvek prvo tražite da pogledate umetke i uverite se da zaista dobijate ono što želite i što ste platili. 

Cena umetaka od prirodne kose je veća od sume koju treba da izdvojite za sintetičke ekstenzije. Ipak i tu postoje razlike u kvalitetu, pa i u ceni. 

REMY pramenovi za nadogradnju

Kosa za nadogradnju sa oznakom REMY je najvišeg kvaliteta i garantuje trajnije i izdržljivije nastavke. Pramenovi za nadogradnju REMY dobijaju se od kose samo jedne osobe koja je najpre vezana u rep i zatim odsečena. 

Zašto je način odsecanja i slaganja kose u pramenovima za nadogradnju važan?

Kosa prikupljena na taj način zadržava sve hranjive materije u sebi što je čini zdravom, sjajnom i svilenkastom. Slaganje vlasi na ekstenziji u prirodnom pravcu rasta dlake omogućava lakše održavanje i stilizovanje uz prirodan izgled. 

REMY prirodni nastavci najvišeg kvaliteta su ujedno i najskuplji. Hemijski netretirane pramenove lakše ćete prilagoditi svojoj boji kose i kasnije jednostavnije stilizovati, praviti frizure tako da zadrži zdrav izgled i strukturu.

Oni su i preporuka frizera ukoliko želite samo najbolje za sebe i ne biste da svi odmah primete da duga gusta kosa zapravo i nije vaša.

NON-REMY ekstenzije od prirodne kose

NON-REMY pramenovi za nadogradnju su takođe napravljeni od 100% ljudske kose koja je sakupljena sa više osoba. 

Možete izabrati prirodnu netretiranu ili hemijski obrađivanu kosu. Ovakvi pramenovi su takođe kvalitetni, ali su slagani u suprotnom smeru od izvornog smera rasta kose i zbog toga se lakše mrse. Pojačanom negom odabranim preparatima postiže se prirodan i zdrav izgled, kao i trajnost nadogradnje.

Kako da prepoznate da li je umetak napravljen od prirodne ljudske ili sintetičke kose?

Vlo jednostavno uz pomoć sledećeg trika. 

Uzmite jednu dlaku i zapalite je. Kod prirodne kose doći će do formiranja pepela uz karakterističan, ne baš prijatan, miris sagorene dlake. Veštačka vlas će se istopiti kao plastika i formirati malu lepljivu lopticu.

Ukoliko želite trajnu nadodgradnju najvišeg kvaliteta prirodnim pramenovima i bez oštećenja vaše kose – kontaktirajte nas i zakažite termin.

Pogledajte video: Nadogradnja kose pre i posle

Sintetički umeci za nadogradnju

Sintetički pramenovi za nadogradnju napravljeni su od veštačkih vlakana. Lakše ih je nabaviti i cena nadogradnje sintetičkim ekstenzijama je znatno povoljnija.

Moderna tehnologija izrade znatno je uticala na njihov kvalitet, pa se mogu naći sintetički umeci veoma slični prirodnoj kosi. Ponekad je potrebno pravo umeće za raspoznavanje prirodnih od sintetičkih pramenova.

Ipak, sintetički umeci od veštačke dlake su manje otporni na toplotne i hemijske tretmane, teže se održavaju i oblikuju, pa im je i vek trajanja kraći. Nadogradnja sintetičkim umecima se više mrsi i lomi, pa je teže postići prirodan izgled kose.

Zbog toga je nadogradnja pramenovima od veštačke dlake pogodna za manje regije, poput nadogradnje šiški ili repa.

Koja je najbolja tehnika nadogradnje kose?

Postoji više vrsta nadogradnje kose. One se razlikuju po tehnici i dužini postavljanja umetaka, izdržljivosti, kvalitetu nadogradnje, uticaju na prirodnu kosu i naravno, ceni.

Najpopularnije tehnike nadogradnje kose u frizerskom salonu su:

 • Keratinska nadogradnja kose
 • Microring – nadogradnja kose prstenovima
 • Tape – nadogradnja kose trakama

Konsultujte se sa frizerom oko vrste nadogradnje koja je nabolje rešenje za vašu kosu i rezultat koji želite da postignete. Razmotrite sve mogućnosti, tražite da pogledate prethodne radove i naravno, obavezno da vidite i proverite kvalitet umetaka.

Keratinska nadogranja kose

Keratinska nadogradnja kose je tehnika pri kojoj se umeci za prirodnu kosu vezuju keratinom. Keratin je tu u ulozi lepka i veze između prave kose i ekstenzija. Keratinske pločice se zagrevanjem tope i zatim lepe za prirodnu kosu specijalnim aparatom za nadogradnju. Keratin ima sposobnost da se brzo ohladi i stvori čvrstu vezu prirodne kose sa umecima. Postupak nadogradnje kose keratinom traje nekoliko sati, a na dugu kosu možete računati i do šest meseci. Nadogradnja keratinom je najpopularnija vrsta produžavanje kose i najčešće tražena u frizerskim salonima. To nije slučajno. Keratinska nadogradnja je najdiskretnija i njome se postiže prirodan izgled kose. Osim toga, keratin se već nalazi u strukturi kose, tako da najmanje oštećuje prirodnu kosu, naravno, ukoliko se stručno izvede.

Cena nadogradnje kose keratinom

Nadogradnja kose pomoću keratinskih pločica jeste najbolji i najprirodniji način da dobijete gustu dugu kosu za samo nekoliko sati. Keratinska nadogradnja je zato i najskuplja vrsta stavljanja umetaka. Na cenu keratinskih nastavaka utiče više faktora, pa ona varira od salona do salona. Ipak, kada se odlučite da nadogradite kosu, nemojte se voditi isključivo cenom nadogradnje. Nestručno izvedena tehnika i ekstenzije lošeg kvaliteta su poslednje što želite. Najgori scenario je da trajno oštetite svoju prirodnu kosu i utrošite narednih nekoliko meseci i veliki budžet na tretmane za njen oporavak.

Nadogradnja keratinom – i ovo bi trebalo da znate

Iako se keratinskom nadogradnjom postiže prirodan izgled kose i najmanje je štetna u odnosu na ostale tehnike i ona nije sasvim savršena. Kod keratinske nadogradnje trebalo bi obratiti pažnju na nekoliko važnih stvari. Kosa nadograđena keratinom zahteva posebnu negu i održavanje, inače može doći do oštećenja prirodne kose. Nega keratinskih umetaka zahteva upotrebu posebnih preparata, o čemu je potrebno posavetovati se sa frizerom koji radi nadogradnju. Takođe, računajte na redovne posete frizerskom salonu radi korekcija i profesionalnog održavanja. Idealno bi bilo da kompletnu negu i održavanje nadogradnje prepustite iskusnim stručnjacima u frizerskom salonu. Keratinska nadogradnja nije otporna na toplotu, pa se preterano feniranje, korišćenje pegle ili figara ne preporučuje. Previše toplote može oštetiti vezu umetaka sa kosom i izazvati lomljenje i pucanje dlake.

Najbolji frizerski salon za keratinsku nadogranju

Keratinskom nadogradnjom dobićete dugu kosu sa volumenom i sjajem, koja će izgledati kao prirodna. Naravno, pod uslovom da se nadogradnja uradi stručno i po svim pravilima, kako bi se najbolje uklopila sa pravom kosom. U suprotnom, loše vezani nastavci će brzo otpasti, lomiti se i trajno oštetiti pravu kosu. Kvalitet keratina podjednako je bitan kao i kvalitet umetaka, pa je potrebno pronaći frizerski salon koji za nadogradnju koristi proverene brendove. Kvalitetan keratin mora biti dovoljno čvrst da garantuje otpornost na spoljašnje faktore, a pre svega na toplotu. Keratin ne sme menjati svoju čvrstinu prilikom izlaganja suncu ili toploti fena. Takođe, potrebno je stručno odraditi i skidanje nadogradnje, kada se odlučite na taj korak, kako bi vaša kosa pretrpela minimalna oštećenja. Zato je veoma važno odabrati proveren frizerski salon za nadogradnju kose. Raspitajte se, istražite na internetu, čitajte iskustva, preporuke i naravno, tražite rezultate kao jedino validno merilo stručnosti.

Microring – nadogradnja kose prstenovima

Nadogradnja mikro prstenovima je tehnika kojom se pramenovi za pravu kosu vezuju malim prstenovima od aluminijuma ili bakra uz pomoć specijalnog alata. Prednost ove metode vezivanja ekstenzija je što se ne koriste lepkovi i toplota, pa je manji rizik od oštećenja prave kose. Mikro prstenovi za nadogradnju su obloženi silikonom tako da ne žuljaju, a kosa se može izlagati većoj toploti pri sušenju i stilizovanju presom ili figarom. Prstenčići su dostupni u različitim bojama, tako da su skoro nevidljivi u kosi. Microring nadogradnja preporučuje se za gušću i jaču kosu, kako se prstenovi ne bi nazirali. Ova vrsta nadogradnje je trajna i prilično izdržljiva, a potrebno je nekoliko sati da se izvede. Microring nadogradnja može da stoji oko 4 meseca. Microring ekstenzija daje najbolji efekat na kosi dužine do ramena ili dužoj i ne preporučuje se za kraću kosu. Takođe, najbolje rezultate daće na ravnoj ili blago talasastoj kosi. Kod održavanja kose nadograđene prstenčićima važno je ne koristiti silikon i slične preparate kako ne bi skliznuli. Ako do toga ipak dođe, obratite se svom frizeru, on će odraditi korekciju i zategnuti ih. Ukoliko odlučite da svoju kosu produžite nadogradnjom pomoću prstenčića, potrebno je da za to odaberete iskusnog i veštog frizera. Ova metoda nadogradnje je specifična i ukoliko se ne odradi profesionalno i pažljivo, može izazvati velika oštećenja prirodne kose, iako se ne koriste lepkovi i hemikalije.

Cena microring nadogradnje kose

Koliko košta microring nadogradnja zavisi od broja pramenova, dužine i gustine kose koju želite da postignete. Pre nadogradnje microring ekstenzijama, frizer mora pripremiti i korigovati vašu kosu šišanjem, pa je potrebno i to uključiti u krajnju cenu. Svaka dodatna korekcija nadogradnje posebno se naplaćuje. Na cenu uslužne nadogradnje microring tehnikom trebalo bi dodati i cenu pramenova, koja zavisi od njihovog kvaliteta. U „Perfect hair“ frizerskom salonu možete dobiti kvalitetnu microring nadogradnju kose. Dugogodišnje iskustvo i veština u kombinaciji sa kvalitetnim umecima i alatima doprineće da iz salona izađete sa dugom i gustom kosom kakvu ste oduvek želeli.

Tape tehnika – nadogradnja kose trakama

Nadogradnja kose trakama predstavlja metodu pričvršćivanja pramenova za prirodnu kosu uz pomoć samolepljivih traka. Nakon nanošenja, trake se zagrevaju i fiksiraju peglom. Poznata je i pod nazivom „sendvič metoda“. Tape ekstenzije za kratko vreme postala je omiljena metoda kako među frizerima, tako i kod korisnika. Tape nadogradnja je idealna za povećanje gustine i volumena, mada ukoliko se profesionalno i vešto uradi, ovom tehnikom se može povećati i dužina kose. Samolepljive trake za nadogradnju su providne, od silikona, potpuno nevidljive i mogu se koristiti 3-4 puta. Tape pramenovi mogu se vezivati i za najtanji tip kose i ostaće potpuno diskretne. Najveća prednost zbog koje se mnoge žene odlučuju baš za tape nadogradnju jeste što su trake lepljive sa obe strane što znatno skraćuje postupak. Za manje od sat vremena dobićete dugu kosu sa zavidnim volumenom, koja može trajati duže od dva meseca pre nego što je potrebno da odete na prvu korekciju. Tape ekstenzije se lako održavaju, kosu možete prati i češljati sasvim uobičajeno, uz izbegavanje preparata sa uljima i silikonom. Najbolje je da feniranje i stilizovanje kose prepustite frizerima, kako se trake ne bi pokidale. Važno je znati da nakon nadogradnje trakama kosu ne treba prati ni kvasiti do 48h kako bi se umeci dobro pričvrstili. To znači da izbegavate i znojenje, jer može oslabiti ekstenzije. Želite gušću i dužu kosu koja izgleda kao prirodna – pozovite nas i zakažite termin. Vešte ruke naših frizera i kvalitetni tape pramenovi učiniće da budete zadovoljni svojim odrazom u ogledalu.

Pogledajte video: Postupak nadogradnje kose

Klipse i nadogradnja kose šivenjem

Pored keratinske, tape i mikroring nadogradnje, postoje i druge tehnike kojima se može produžiti kosa. Klipse su najpopularnija vrsta nadogradnje i ukoliko se ekstenzije pravilno održavaju, mogu trajati godinama. Nadogradnja klipsama funkcioniše po klik-klak sistemu koji je već ugrađen na pramenove i jednim potezom za nekoliko minuta dobijate dugu bujnu kosu. Klipse su praktične, jednostavne za montiranje i veoma čvrste kada se prikače za pravu kosu. Najveća prednost je što ih možete samostalno postaviti bez odlaska u salon. Nadograđena kosa klipsama se skida pred spavanje i održava potpuno nezavisno od prave. Nadogradnja kose šivenjem namenjena je jakoj i kovrdžavoj kosi. Proces je brz i jednostavan: isplete se tanka pletenica i na nju praktično koncem i iglom prišivaju ekstenzije. Teža je za održavanje i stilizovanje, jer kada se nakvasi sporo se suši i može da pukne. Nadogradnja ove vrste ima vek trajanja 6-8 nedelja.

Nadogradnja kratke kose

Nadogradnja kratke kose je pravi izazov i prilika da iskusni frizeri testiraju svoju veštinu. Za nadogradnju kratke kose poželjno je da ona bude duga barem 10cm kako bi se tragovi vezivanja bolje prekrili. Ipak, ako imate kratku kosu, a želite dužu i gušću, profesionalni frizer sa bogatom praksom to svakako može izvesti tako da izgleda prirodno. Nadogradnja šiški je specifična jer se one nalaze na vidnom delu glave, nisu guste, pa je klipse i mikro prstenove teško sakriti kako bi se dobio prirodan izgled. Parcijalna nadogradnja šiški na klipse je savršen način da proverite kako bi vam stajale, promenite izgled i frizuru po potrebi osvežite.

Održavanje nadograđene kose – nega pre i posle svega

Pravilna nega i održavanje nadogradnje podjednako su važni kao i izbor kvalitetnih umetaka. Na taj način ekstenzije će duže zadržati prirodan i zdrav izgled, a to je ono što želite. Sve potrebne savete za negu i održavanje nadogradnje dobićete od svog frizera, a potrebno je samo da to i primenite. Ovo su opšte smernice kako se održava nadogradnja:
 • Nabavite specijalne proizvode za negu nadograđene kose. Oni su obično bez sulfata, parabena, alkohola, silikona i ulja koja mogu oštetiti ekstenzije
 • Nabavite četku za nadograđenu kosu i njome redovno češljajte ekstenzije kako se ne bi mrsile i lomile
 • Nadograđena kosa nije živa i ne snadbeva se hranjivim materijama, zato je potrebno redovno je hidrirati i hraniti posebnim preparatima kako bi ostala sjajna i svilenkasta
 • Koren kose potrebno je povremeno blago masirati kako bi se podstakla cirkulacija
 • Prilikom pranja ne prebacujte kosu preko glave, već kosu perite naginjući glavu unazad
 • Ne ležite sa mokrom kosom, jer se ekstenzije mogu jako umrsiti. Takođe, mokra kosa je idealna za razvoj gljivica
 • Kosu češljajte od nadogradnje, a ne od korena
 • Balsam stavljajte samo na krajeve kose
 • Zaštitite kosu prilikom plivanja u bazenu ili moru i obavezno je isperite nakon toga
 • Klipse skinite pre spavanja. Pramenove ne perite često, da se ne bi oštetili. Oprane pramenove ispravite i položite na peškir da se dobro osuše pre nego što ih ponovo zakačite na kosu
 • Nadogradnju je nabolje sušiti prirodno kada god za to imate uslova i vremena
 • Najsigurnije je negu i održavanje prepustiti frizerima ukoliko ste u mogućnosti
Povremeno sami pritisnite spoj veštačke sa pravom kosom kako biste ga učvrstili. Nakon nadogradnje, većini je potrebno nekoliko dana da se naviknu i prilagode novoj kosi. Nagla promena gustine i dužine, microrings, keratin, čvorići – sve to izaziva blagi osećaj nelagode naročito kod spavanje i prvog pranja. Ipak, ako ispratite sva uputstva svog frizera, veoma brzo ćete nadogradnju prihvatiti kao svoju kosu.

Zašto svoje poverenje da poklonite „Perfect hair“ frizerskom salonu?

Postoji veliki broj frizerskih salona u Beogradu koji pružaju uslugu nadogradnje kose. Nije lako izabrati frizerski salon kojem ćete poveriti svoju kosu, naročito ukoliko nadogradnju radite prvi put. Probaćemo da vam olakšamo odluku sa nekoliko ubedljivih razloga ZA „Perfect hair“ salon.
 • Bogato profesionalno iskustvo
„Perfect hair“ tim čine školovani frizeri sa praktičnim iskustvom od preko 15 godina. Stekli smo poverenje brojnih zadovoljnih klijentkinja koje nam se uvek vraćaju i rado nas preporučuju.
 • Kvalitetne ekstenzije od prirodne kose, oprema i alat za nadogradnju kose
Pored usluge nadogradnje, kod nas možete nabaviti kvalitetne umetke od 100% prirodne kose i sav materijal potreban za različite tehnike nadogradnje kose. Koristimo i preporučujemo samo proverene brendove. Ekstenzije možete kupiti ili jednokratno iznajmiti.
 • Sve što je potrebno vašoj kosi – na jednom mestu
„Perfect hair“ salon pruža sve što je potrebno za negu, stilizovanje i kolorizaciju vaše kose. Sve vrste šišanja i feniranja, preparati i metode za dubinsku negu i oporavak kose – olaplex i botoks, keratinski tretmani ispravljanja, nadogradnja kose i korekcije, prodaja i iznajmljivanje umetaka od prirodne kose, farbanje i skidanje farbe, najnoviji trendovi senčenja – ombre, balayage, sombre i sve vrste svečanih frizura kada je potrebno da zablistate i istaknete svoju lepotu.
 • Svoja znanja i veštine prenosimo drugima kroz frizersku akademiju
Svoja znanja i veštine usavršili smo toliko da ih sada uspešno prenosimo i drugima. Tako je „Perfect hair“ postao i priznata frizerska akademija koja pruža sertifikovane obuke svima koji žele kroz formu praktičnog kursa da nauče žensko šišanje, nadogradnju kose, geometrijsko šišanje i tehnike kolorizacije kose. Svojim radom stekli smo poverenje nadležnih institucija pa uskoro dobijamo dozvolu od strane Zavoda za obrazovanje odraslih kao i od Agencije za kvalifikacije za izdavanje sertifikata koji će imati status javnih isprava.

Zaljubite se u svoj novi izgled

Jaka i gusta kosa, meka na dodir, koja se presijava i lako pretvara u omiljenu frizuru – to je želja svake žene. A samo zdrava i negovana kosa je lepa. Jedan poziv vas deli od savršene kose i frizure. Ukažite nam poverenje i pridružite se dugačkoj listi stalnih klijentkinja koje iz našeg salona izlaze sa širokim osmehom. Mi se nalazimo u srcu Zemuna i znamo prečice do zdrave, sjajne i negovane kose.

ADRESA

Kosovska 5
11080 Zemun – Beograd
E-pošta: perfecthair33@gmail.com

 

TELEFONI

Kursevi: 060 349 59 59
Salon: 061 221 45 17

RADNO VREME

Ponedeljak – Petak: 09:00 – 20:00
Subota i nedelja: 09:00 – 19:00
Sreda je neradan dan